Juletrefest


Post Image

Juletrefest på Engrav Skole…  

Sommer avsluttning Foldvik


Post Image

Sommer avsluttning på Folvik Familiepark – 2016

Generalforsamling 2016


Onsdag 17.februar inviterer vi til Generalforsamling. Det vil komme brev i posten med mer informasjon, i tillegg til kontingent for 2016. To av styrets medlemmer setter nå sine plasser til disposisjon. Vi håper det vil være interesse fra andre medlemmer i forhold til å stille til valg. Det er bindende påmelding innen 08.02.16. Dersom du ikke har mottatt informasjon pr. post og ønsker å delta ta kontakt med oss. Påmelding og innmelding av saker sendes: Camilla Hundvin Mannes

Treff Enggrav oktober 2014


Post Image

Det var nok en vellykket samling med flere familier tilstede.

Samling Enggrav skole 25. oktober


Ny samling, og siste for dette året! Hold av 25. oktober og møt opp i gymsalen ved Enggrav skole, Skien, kl 12.30. Vi tenkte vi skulle bestille pizza, så da er det flott om dere gir beskjed hvis dere tenker å ta turen. Det er ikke bindende påmelding, vi ønsker bare å ha en viss oversikt over hvor mange vi blir Alle aldersgrupper er hjertelig velkomne! Håper vi sees til årets siste samling! Hilsen styret.

Super dag i Foldvik familiepark


Post Image

Lørdag 23. august hadde Ups & Downs Telemark et treff i Foldvik familiepark. Det var mange familier som møtte og både store og små så ut til å ha det hyggelig. Det var mange aktiviteter for barna som koste seg. Bildene under sier vel alt om at det var en vellykket dag.  


Ups&Downs - Norske støtteforeninger for foreldre til barn med Down syndrom.

© Copyright 2012, Ups&Downs